Over ons

Over het bedrijf

HB Droogijs & Specialfx houdt zich met name bezig met de verkoop en verhuur van Droogijs artikelen. U kunt dan denken aan laaghangende nevels op evenementen, iets waar HB in gespecialiseerd is. Maar ook voor het koelen van gebak of snacks of in de Horeca voor de presentatie van gerechten en cocktails. Droogijs bij HB Droogijs en special effects in Landsmeer Nuggets, pellets, plakken, het is allemaal mogelijk. Op afspraak en tegen meerprijs zijn we er ook op Zaterdag en Zondag (zie contact).

Tevens verhuurt HB diverse droogijsmachines waarmee je een dikke witte nevel op de vloer legt bij bruiloften, presentaties, videoclips etc. Succes verzekerd! Hiernaast kunt u HB Droogijs & Specialfx inhuren voor de verzorging op locatie. Tevens verzorgt HB o.a.

 • Fontijn effecten
 • Confetti effecten
 • CO² effecten
 • Sneeuw effecten
 • Vuur effecten
 • Rook effecten
 • Ventilatoren
 • Bellenblazers
 • Valscherm systeem (Power drop)
 • Zoeklichten
 • Totale productie met partners en door HB uitgevoerd

Over Hans Bakker

HB staat voor Hans Bakker en is al 30 jaar een gevestigde naam in de evenementen branche, de laatste jaren voornamelijk als leverancier op het gebied van specialfx o.a. confetti machines, CO² effecten, rook, vlammen maar ook droogijs effecten. 35 jaar geleden begonnen als all-round DJ het hele land door waar Hans voornamelijk bruiloften verzorgde. Hier kwam ook de voorliefde voor droogijs machines, welke Hans gebruikte voor de openingsdans en waarbij de mooiste shots geschoten konden worden.Droogijs machine verhuur bij HB Droogijs en special effects in Landsmeer

Naast het verzorgen van feesten en partijen start Hans het verhuurbedrijf Partytime, wat later Partytime Rentals wordt naast de bestaande activiteiten. Licht en geluid, podia en verlichte dansvloeren, waren de trefwoorden.

Rond 2015 kwam hier de afdeling specialfx bij en werden de eerste specials gekocht in het Brabantse Boxtel. Er was direct veel belangstelling voor de mooie machines van Magicfx waardoor de afdeling al snel uit zijn voegen groeide en Hans besloot om hiermee verder te gaan.

Partytime Rentals werd verkocht en Rentfx zag het levenslicht. In tien jaar tijd werd Rentfx een gevestigde naam en werd in 2019 verkocht aan Luxonos. Hans besloot verder te gaan met HB Droogijs & Specialfx en is tevens partner van Luxonos.

Hans richt zich nu op projecten, waarbij de klant alles uit handen wil geven op het gebied van Specialfx, podium, audio en licht. Hans heeft in 30 jaar een ruim netwerk opgebouwd en doet zaken met collega’s die professioneel werkzaam zijn in dit vakgebied.

“wij hebben het mooiste vak” het verveelt nooit!

Hans Bakker

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!


Copyright @ HB Droogijs & Specialfx - Created by First Impression Design